Unul dintre cele mai de renume restaurante din Piteşti, restaurantul Zavaidoc a ajuns să fie reclamat la OPC. Este vorba despre un client nemulţumit de mâncare şi pentru că reprezentanţii acestui restaurant au refuzat să îi restituie suma de pe nota de plată acesta a decis să facă o reclamaţie la OPC.

Nu este vorba despre nereguli în ceea ce priveşte mâncarea, de faptul că aceasta ar fi fost stricată, ci de faptul că friptura pe care a mâncat-o nu ar fi fost făcută. Ba mai mult, piteşteanul spune că aceasta i-a fost servită în sânge. „ Nu mi se pare corect să mergi la un restaurant de renume şi să mănânci friptura în sânge. Am vorbit cu angajaţii de acolo şi le-am spus că eu nu am fost mulţumit de calitatea serviciilor oferite, drept urmare îmi vreau banii înapoi. Ei au refuzat categoric să îmi restituie suma de bani de pe nota de plată spunând că mâncarea nu a fost stricată, ci că este vorba doar de gustul fiecărui client, astfel că eu am decis să merg să depun o reclamaţie la OPC. Am înregistrat reclamaţia iar în momentul de faţă aştept ca cei de la OPC să facă control şi să îmi dea un răspuns”, a declarat piteşteanul nemulţumit.

Restaurantul, din păcate, nu aduce aminte cu nimic de faimosul Zavaidoc de altadată. Nici prin calitatea serviciilor oferite (calitate îndoielnică, din câte puteți observa), nici prin programele de muzică lăutarească. Păcat de numele lui Zavaidoc, folosit în derâdere de proprietarii unui local ce nu-i face deloc cinste!

sursa: ziarobiectiv.ro

LASA COMENTARIU