Vrei sa te mariti cu mine?…

Iata o intrebare pe care orice femeie o asteapta! Si dupa ce visul pare implinit, apare un altul si mai frumos: nunta! Nu este o noutate ca femeile viseaza inca din copilarie la o nunta ca in basme, sa se simta printese macar pentru o zi. Nu este o noutate nici faptul ca organizarea unei nunti ca la carte nu este o treaba pentru incepatori, asa ca astazi va venim in ajutor cu o recomandare – Castel Trivale, locatia ideala pentru evenimente de vis!

Castel Trivale – pentru nunti, botezuri, petreceri si evenimente private

Infiintat in 2005, Castel Trivale a reprezentat inca de la bun inceput un promotor al evenimentelor fastuoase, elegante, rafinate. Decorul aristocratic, ambientul placut, gradina larga si uriasa fantana arteziana (de peste 150 mp!) sunt doar cateva dintre motivele pentru care momentele traite aici vor fi unele desavarsite. Ca sa nu mai spunem de sedintele foto de neuitat, intr-un decor de exceptie!

Castelul a trecut recent printr-o ampla renovare, pentru a asigura clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate si petreceri de nota 10. Locatia dispune de doua saloane: Salon Royal, cu o capacitate de 450 de persoane, definitia elegantei, si Salon Oriental, capacitate de 250 de persoane, pentru cei care prefera luxuriantul Dubai. Se pot organiza aici atat petreceri cu sute de invitati, cat si petreceri restranse, iar personalul calificat va asigura de fiecare data o buna desfasurare a evenimentelor.

Si cum nicio petrecere nu este completa fara o masa bogata, meniul este asigurat de catre chef Bogdan Piele, de la Arena Bucatarilor. Puteti opta intre meniuri clasice, traditionale si meniuri personalizate, in functie de gusturi si preferinte. Caci in ciuda calitatii produselor, preturile sunt unele accesibile – costul unui meniu clasic este de 179 lei/persoana.

Alte facilitati puse la dispozitie de Castel Trivale sunt locurile de parcare suficiente, alaturi de camere gratuite de cazare, oferite mirilor in noaptea nuntii!

Daca v-am facut curiosi ori doriti ca urmatoarea voastra petrecere sa aiba loc intr-o locatie selecta precum Castel Trivale, puteti face rezervari la numerele de telefon 0723.640.401/0729.016.225. Mai multe informatii puteti regasi si pe site-ul www.restaurantcastel.ro ori pe pagina de Facebook Restaurant Castel Pitesti.

LASA COMENTARIU