Ies la iveală noi imagini grave cu fostul politician, Cristian Boureanu şi bătaia acestuia cu poliţia. Filmul surprinde momentul in care Cristian Boureanu este puternic lovit cu pumnul de catre agentul Ovidiu Andrei. Este secventa care pana acum a lipsit din toate filmulețele prezentate.

Ultimele informatii scot la iveală amănunte uluitoare despre poliţistul Ovidiu Andrei. Îanintea scandalului cu Boureanu, numele lui Ovidiu Andrei existau mai multe plangeri ale unor diversi soferi sau pasageri care ar fi sesizat comportamentul abuziv al „politistului erou”. În plangerile depuse impotriva lui Ovidiu Andrei, acesta era acuzat, pe langa comportamentul agresiv si de comportament provocator, abuz in serviciu sau proferarea de amenintari, mai spune sursa citată.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei care l-a lovit pe Cristian Boureanu era în legitimă apărare şi a reacţionat imediat după ce a fost lovit de fostul parlamentar în zona inghinală, spun surse din poliție. Scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, când poliţiştii rutieri au oprit pentru un control de rutină maşina în care acesta era pasager. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis, sâmbătă dimineaţă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului deputat, care este acuzat de ultraj. Decizia nu este definitivă.

LASA COMENTARIU