Se zice că la pomul lăudat să nu te duci niciodată cu sacul! E un proverb confirmat de realitate în nenumărate situaţii. Tot aşa, dacă vreţi să mâncaţi bine şi să vă simţiţi la fel de bine, atunci vă dăm un sfat: înainte să mergeţi la mult lăudatul Restaurant Zavaidoc… mai gândiţi-vă!

Ştiu, nu e un subiect de mare interes public. Nu e un capăt de ţară! Este vorba doar despre o cârciumă cu pretenţii nejustificate, cu tarife de restaurant de lux…

Şi totuşi, iată cum au petrecut ziua de 8 Martie câţiva cititori ai „Ziarului de Argeş”. Citiţi şi luaţi aminte! Pentru că ar fi de râs dacă n-ar fi totuşi de plâns. După bani, după timp, după o şansă ratată de a petrece o seară minunată cu cei dragi!

Sedus de reclama cu care patronatul de la Restaurantul Zavaidoc a împânzit tot internetul, un grup de tineri a ales acest local pentru seara de 8 Martie. Proastă decizie!

restaurant_zavaidoc_interior

sursa:fotopress24.ro

Dar să le dau lor cuvântul pentru a trece în revistă, pe repede înainte, toate motivele pentru care au căzut de acord, în unanimitate, că nu vor mai merge la Restaurantul Zavaidoc niciodată, chiar dacă ar fi invitaţii de onoare ai patronului!

<<În primul rând, organizarea a fost varză! Probabil din foame de bani, patronatul a primit clienţi într-o disperare, ajungându-se la aproape 300 de persoane. Fiind la început de drum, cu lucrurile încă nepuse la punct, această afluenţă de clienţi a dat peste cap totul.

Meniul a fost destul de scump. Marea majoritate a preparatelor, însă, au fost reci!!

Ospătarii, dintre care mulţi în vârstă şi probabil rude cu patronul, s-au comportat execrabil. După ce că aduceau mâncarea ca la o cantină de nefamilişti, adică unora de la masă un fel de mâncare, altora un alt fel, iar unora deloc (!!), mai erau şi nesimţiţi şi le vorbeau clienţilor la persoana a doua singular: „aşteaptă!”… „nu vezi că sunt ocupat?”… „n-am timp acum, îţi aduc mai târziu” etc.

recenzii_zavaidocBăutură nu se putea comanda pentru că, după ce că se încurcau non-stop comenzile, unii nici măcar nu mai primeau în final nimic!

Lăutarii localului cântau, dar nu pentru clienţii restaurantului, ci pentru primarul de la Boteni, Vasile Leau, şi neamurile lui, care petreceau şi ei în restaurant. I-o fi trecut prin cap patronului că nimeni nu ieşise să petreacă în oraş ca să asculte ore în şir dedicaţii pentru primarul Leau şi gaşca lui de băieţi veseli?!!>> Probabil că nu, deşi era evident!

Concluzia clienţilor păcăliţi şi umiliţi de reclama falsă şi personalul retardat? Restaurantul Zavaidoc – o mare bătaie de joc!

D.M.D.

P.S. Amuzant este că, după ce au existat câteva recenzii devastatoare, extrem de critice, patronatul de la „Zavaidoc” s-a mobilizat şi… a pus apropiaţi să laude cârciuma! Greu de tot pentru unii să priceapă că economia de piaţă nu este tot una cu… ca la piaţă!

(sursa: ziaruldearges.ro)

1 COMENTARIU

  1. de toata jena!!!! s-au laudat si in final au dat cu bata in balta de fiecare data. Au neamuri angajate, sunt figuranti, nu respecta clinentul!!!!
    NU merita sa pierdeti timp din viata acolo!

LASA COMENTARIU