Procurorii au finalizat dosarul întemeiat pe o poveste ca în filme

Dosar de șantaj între o profesoară și un angajat al unei firme de curierat pe rolul Judecătoriei Pitești. Ceea ce se ascunde în spatele acestei spețe este de-a dreptul șocant. Doamna, a cărei identitate o vom proteja, pentru a nu îi afecta viața profesională, a fost șantajată de respectivul personaj cu poze indecente, pentru a o determina să „îi cadă la pat”.

Iubitul a convins-o pe profesoară să pozeze în ipostaze compromițătoare

Femeia în vârstă de 41 de ani a avut o relație cu un domn Vasile prin 2015. Cei doi au stat împreună din vară și până la finele anului. În cele câteva luni de relație, Vasile i-a cerut iubitei sale să realizeze câteva fotografii în ipostaze sexuale explicite, iar aceasta a fost de acord, cu condiția ca aceste poze „picante” să fie văzute doar de ei doi. După ce a reușit acest lucru, Vasile a trecut la nivelul următor și i-a propus doamnei să posteze pozele cu ea pe un site de întâlniri, cu promisiunea că nu i se va vedea fața, chestiune acceptată. La puțin timp după terminarea relației dintre cei doi, profesoara piteșteancă a fost anunțată de un cunoscut că apare pe un site, Erotic Chat, în ipostaze ce nu îi fac cinste, cu tot cu față, fiind ușor de identificat. Speriată, doamna a luat legătura cu fostul iubit Vasile, a făcut rost de parola contului și a șters tot. Deși s-a culcat liniștită, crezând că au dispărut problemele ei, coșmarul era abia la început.

Șoferul de la curierat a șantajat-o să facă sex cu el

Anul trecut, în toamnă, piteștenca a fost abordată pe Facebook de un profil Alin Alin, de 29 de ani, angajat al unei firme de curierat, care a început să o șantajeze. Acesta avea pozele cu ea în poziții indecente și i-a spus că – dacă nu face sex cu el – îi va posta respectivele imagini atât pe Facebook, cât și pe pagina liceului la care lucrează. De frică să nu își piardă locul de muncă și să se facă de baftă în urbe, femeia a căzut la pace cu individul și pe data de 17 noiembrie 2016 s-a consumat o partidă de amor cu Alin Alin, chiar la ea în apartament. Băiatului i-a plăcut partida şi a mai vrut, aşa că a continuat cu şantajul, ameninţând că va crea o pagină de Facebook cu numele acesteia, unde va încărca toate fotografiile pe care le are. Abia în acest moment, după ce a acceptat o dată târgul, profesoara a mers la Parchet şi a depus plângere pentru şantaj. Tânărul Alin şi-a recunoscut fapta, iar acum urmează ca instanţa să decidă ce pedeasă îi va aplica, iar doamna şantajată să stabilească daunele morale pe care le va solicita.

LASA COMENTARIU