vlad_andrei_dumitruFiul unui milionar argesean din top 300 si-a facut praf bolidul de lux pe care tatal i l-a daruit la majorat. Baiatul s-a ales si cu dosar penal pentru vatamare grava din culpa.

Autoturismul, un Mercedes de lux, a luat foc dupa ce s-a izbit violent intr-un cap de pod, insa adolescentii, colegi de clasa, au reusit sa iasa la timp.

Cei doi se intorceau de la meditatii, insa lipsa de experienta si viteza excesiva au dus la teribilul accident. Tanarul a plecat marti seara de la meditatiile pentru Bacalaureat cu bolidul recent primit in dar. Era impreuna cu un coleg si mergea cu viteza atat de mare, incat intr-o curba de la marginea Pitestiului a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un cap de pod. Bolidul s-a rasturnat pe marginea nicolae_sorin_dumitrudrumului si a luat foc.

Tanarul, Vlad Andrei Dumitru, este fiul lui Nicolae Sorin Dumitru, un cunoscut om de afaceri din Pitesti care detine Comesad, un grup de firme din domeniul constructiilor si industriei petroliere. De asemenea, alaturi de fratele sau detine si singurul hotel de 4 stele din judetul Arges, Ramada. Nicolae Sorin Dumitru si fratele sau, Virgil Dumitru, se afla in TOP 300 al celor mai bogati romani, cu o avere de 40-50 de milioane de euro.

(Sursa: Stirile ProTV)

LASA COMENTARIU