Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.-S.T. Pitești, au prins în flagrant delict un bărbat, de 18 ani, din Pitești, în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.— S.T. Piteşti, au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Pitești, un tânăr, de 18 ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări au rezultat indicii că tânărul ar fi efectuat mai multe comenzi de droguri din Olanda si Anglia, prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile erau livrate prin intermediul unor firme de curierat către un colaborator al acestuia, din România.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, din municipiul Pitești.

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 grame de hașiș precum și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.

Cel în cauză  fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J Argeș.

Tânărul care vindea droguri în fața liceului Brătianu din Pitești, Mihnea Untaru, este nimeni altul decât fiul unui cunoscut și respectat profesor din cadrul instituției de învățământ.

LASA COMENTARIU