Unul dintre bogatii judetului Arges, nimeni altul decat Adrian Prodanel, este pasionat de actorie. Viata l-a purtat insa pe drumul afacerilor, argeseanul ajungand milionar in euro.

Adrian Prodanel este un om de afaceri de succes din Arges. A facut avere din imobiliare, mase plastice si vanzari de masini de lux, iar acum e unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Pitesti. Si totusi, ceva ii lipsea si se simtea neimplinit sufleteste. Asa ca, in anul 2007, s-a apucat de actorie. Era visul sau din copilarie. A urmat cursuri de teatru si, impreuna cu alti cativa oameni de afaceri, a facut o asociatie de teatru. In 2008, el isi impartea timpul intre afaceri si actorie. A fost distribuit in trei piese, care s-au jucat chiar si la Teatrul National din adrian_prodanel_teatruBucuresti. “Ca sa repet pentru prima piesa m-am trezit la ora cinci dimineata, la 07.30 am ajuns la teatru, la 07.45 am inceput repetitiile si la ora 12.00 eram inapoi la Pitesti, la firma”, explica Adrian Prodanel.
Omul de afaceri a fost, in anul 2008, in topul celor mai bogati romani, la pozitia 316, cu o avere estimata la 20-22 de milioane de euro, iar in 2010 averea sa a scazut la 11 milioane de euro. In 2011 ajungea in Top Forbes 500 miliardari si continua sa fie unul dintre cei mai avuti oameni din judetul Arges. Oana Pellea i-a fost profesor Lectiile de Tehnica Teatrala, pe care Adrian Prodanel le-a urmat in anul 2007, au fost predate de celebra actrita Oana Pellea. Omul de afaceri argesean afirma ca a invatat un lucru esential de la aceasta doamna a scenei foarte talentata: sa respecte personajul, ca sa poata sa il interpreteze asa cum ar trebui. Pitesteanul mai spune ca o maxima invatata la cursurile de actorie il va calauzi toata viata: “La un colt de strada, m-am intalnit cu mine”. Ceea ce ar insemna ca e bine, din cand in cand, sa fii atent si la nevoile tale.

sursa: Cancan

LASA COMENTARIU