Cumplit accident rutier, joi seara, pe strada Traian din Câmpulung! Un tânăr de 21 de ani, fiul omului de afaceri Daniel Pătrăşcan, cel care deţine firmele Auto Lenied ANM SRL şi Euromaster Auto Lenied SRL, având ca domenii de activitate service şi comercializare piese şi accesorii auto, a murit în drum spre spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce autoturismul pe care-l conducea s-a izbit violent de un stâlp de electricitate şi s-a oprit într-un gard.    

Conducătorul auto a fost scos inconştient din maşina distrusă de echipajul de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung. Din păcate, multiplele traumatisme suferite au fost incompatibile cu viaţa, tânărul decedând la scurt timp, în ambulanţă.

Inima i s-a oprit la Schitu Goleşti

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.36, în imediata apropiere a intersecţiei de la „Matriţe“. Potrivit martorilor, Marius Cristian Pătrăşcan circula la volanul unui autoturism Citroen C4, cu numărul de înmatriculare AG 04 SEB, dinspre centrul municipiului spre podul Braşov, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. Autoturismul a părăsit carosabilul, a lovit o maşină parcată după care a ricoşat într-un stâlp de beton din reţeaua de electricitate şi s-a oprit într-un gard metalic. Impactul, deosebit de violent, a transformat autoturismul într-un morman de fiare contorsionate, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare de la Câmpulung pentru scoaterea din maşină a conducătorului auto care a suferit traumatisme multiple, extrem de grave.
Tânărul a fost preluat apoi, în stare de inconştienţă, de o ambulanţă cu intenţia de a-l transporta la Spitalul Floreasca din Capitală, însă, pe raza comunei Schitu Goleşti, inima a încetat să-i mai bată, în ciuda eforturilor cadrelor medicale care au făcut tot posibilul să-l ţină în viaţă. Ambulanţa a făcut cale-ntoarsă, iar trupul neînsufleţit al lui Marius Cristian Pătrăşcan a fost depus la Laboratorul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.
Cu aproximativ o oră înainte de producerea accidentului, tânărul a fost oprit de un echipaj de poliţie în intersecţia de la Colegiul Naţional  Dinicu Golescu, la un control de rutină, sugerându-i-se să conducă cu prudenţă şi viteză redusă. Din păcate, a făcut tocmai pe dos, iar asta l-a costat viaţa.
Poliţiştii Biroului Rutier au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. Există voci care susţin că tânărul s-ar fi întrecut cu un şoferul unui VW Passat, într-un concurs de „liniuţe“, însă totul este la nivel de zvon. Cert este faptul că acest fenomen al curselor nebune ale tinerilor, copiate după scene din filme americane, a luat amploare la Câmpulung. Cei care locuiesc pe strada Traian, între Penny şi Gardă, ştiu că parcându-şi maşinile lângă trotuare riscă să le găsească a doua zi distruse, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, când un tânăr teribilist a făcut praf trei maşini, plus a lui, tot în urma unor „liniuţe“.

LASA COMENTARIU