Incendiu Bamboo. Anchetatorii nu exclud nicio ipoteză în cazul incendiului devastator care a mistuit Clubul Bamboo, însă mai mulți angajați indică o mână criminală. Avocatul Cătălin Dancu, apărătorul patronului clubului, Joshua Castellano, a declarat, pentru Evenimentul zilei, că a pus la dispoziția autorităților nume și date despre cei pe care îi consideră vinovați de incendierea clubului.

Incendiu Bamboo. Prezent la Poliția Capitalei pentru a răspunde întrebărilor anchetatorilor, în calitate de apărător al patronului clubului Bamboo, avocatul Cătălin Dancu susține că, pe baza mărturilor date de angajații lui Castellano, focul putea izbucni de la o magazie sau putea fi opera unei răzbunări din partea a doi cetățeni străini. Iată ce a declarat, pentru Evenimentul zilei, avocatul Cătălin Dancu: „Noi credem, în baza declarațiilor angajaților că este vorba despre niște imbecili care au avut o petrecere privată în balroom, nu în club. Ospătarii i-au văzut pe aceștia când au ieșit să fumeze țigări și trabuc în magazia de lângă sala lor. Vorbim despre o fostă sală de fitness devenită acum magazie, plină cu diverse lucruri. Ospătarii i-au găsit acolo când fumau și este posibil să fi aruncat țigările nestinse. La fel se poate să fie vorba și de doi cetățeni britanici aflați în stare de ebrietate și puși pe scandal. Ei au fost dați afară de personalul de pază, au devenit recalcitranți și au amenințat. Am dat datele de identificare ale tuturor Poliției și Procuraturii”.

Celebrul avocat a mai adăugat că polițiștii criminaliști vor încerca să identifice potențialii piromani din imaginile surprinse de camerele de luat vederi. „Nu putem ști mai mult pentru că nu am avut acces și din câte înțeleg se ridică hardurile de la camerele de supraveghere și mâine când o să merg cu domnul Castellano o să întrebăm dacă s-a salvat ceva”.

(Evenimenul Zilei)

LASA COMENTARIU