O tânără din Scorniceşti, Olt, a fost ucisă cu sânge rece, iar cadavrul a fost abandonat la marginea unei păduri. Criminalul a fost prins de poliţiştii din Slatina, ajutaţi de judiciarişti ai Serviciului Investigaţii Criminale şi de mascaţi de la Acţiuni Speciale Argeş.

Cadavrul, abandonat la marginea unei păduri

Din primele date rezultă că, duminică seara, Cristina Marin, în vârstă de 30 de ani, s-a întâlnit la Scorniceşti cu Bogdan Ionuţ Frâncu, de 37 de ani, din Piteşti, fostul său iubit. Fata a lăsat maşina personală şi a urcat în autoturismul lui Frâncu, cel mai probabil pentru a avea o discuţie privind dorinţa tinerei de a pune capăt relaţiei dintre ei. Se presupune că bărbatul, care a pornit spre satul Bălţaţi, nu a suportat ideea despărţirii, context în care a ucis-o pe tânără cu mai multe lovituri de cuţit, apoi a abandonat cadavrul şi a fugit spre Piteşti.

După comiterea faptei, tânărul le-ar fi trimis un mesaj rudelor victimei în care a explicat că i-a făcut un rău Cristinei şi că el îşi va lua viaţa, iar sora acesteia a sunat disperată la 112 şi poliţiştii din Olt au demarat cercetările. În scurt timp trupul fără viaţă a fost descoperit în spatele unei parcări de la marginea drumului care duce către Optaşi, mai exact în albia unui pârâu care curge pe lângă o lizieră de pădure.

Pornind de la mesajul trimis de suspect, judiciariştii olteni au luat legătura cu colegii din Argeş, cărora le-au solicitat sprijinul. Duminică seară, Bogdan Ionuţ Frâncu a fost prins la un hotel din zona centrală a Piteştiului. În parcare, anchetatorii au găsit maşina bărbatului, în care era şi arma crimei. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, cu circumstanţa agravantă a premeditării crimei, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Și-a justificat crima pe Facebook!

Potrivit primarului din Scorniceşti, Ion Prioteasa, victima, al cărei tată e decedat de mai mulţi ani, mai are două surori şi lucra la un atelier de croitorie pe care una dintre ele o deţine în orăşelul oltean împreună cu un investitor englez. Potrivit anchetatorilor, la scurt timp după faptă, Frâncu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care încerca să-şi justifice fapta. „Nu am vrut decât sa fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relaţia noastră. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, scria bărbatul.

(Sursa: Argesul)

 

 

LASA COMENTARIU