Ajuns în atenţia opiniei publice prin ieşirile sale violente, Tolea Ciumac, cunoscutul luptător MMA, nu s-a dezminţit, fiind protagonistul unui scandal la Piteşti. După ce a avut un incident în trafic cu o maşină, fostul vicecampion de lupte greco-romane l-a snopit în bătaie pe şoferul care îl supărase. Luptătorul a fost dus la Secţia 4, pentru audieri, iar şoferul bătut a ajuns la spital.

În data de 7 decembrie, a.c., în jurul orei 17,00, Anatolie Ciumac, cunoscut ca Tolea Ciumac, tranzita Piteştiul, îndreptându-se către Autostrada Bucureşti – Piteşti. Se afla într-o Skoda Octavia, condusă de soţia lui, Alina Ciumac, 28 de ani, din Chiajna. S-a şicant în trafic cu un Volkswagen Golf, condus în aceeaşi direcţie de Alexandru Apostol, 66 de ani, care se afla cu fiul său. În apropiere de restaurantul McDonald’s de la gară, Tolea a coborât să se răfuiască cu celălalt şofer. Când şi acela a coborât, luptătorul l-a lovit cu pumul în faţă şi l-a umplut de sânge.

„Tatăl meu e spart la ochi, şi pe mine mă doare coloana. Tolea era cu soţia în dreapta şi copilul în spate. Ce să-i explic, nu ai văzut cât de mare e? Când ne-am dat jos din maşină, m-a luat pe mine, m-a tras, taică-meu s-a dat jos în momentul ăla, eu am fugit îna­­poi în maşină, am împins maşina o jumătate de metru mai în faţă, am oprit motorul, şi, până să mă duc înapoi, taică-meu era deja bătut“, povestea fiul şoferului agresat. O femeie aflată pe stradă, martoră la scenă, s-a luat de Alina Ciumac, acuzând-o că este vinovată de tot ce se petrece. Nervoasă, soţia luptătorului a ripostat şi a împins-o pe Floarea N., aceasta din urmă căzând. Speriată, Floarea N. a făcut atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale. Martorii au sunat la 112 şi poliţiştii Secţiei 4 şi o ambulanţă au ajuns în zonă. Alexandru A. avea o rană la faţă care sângera şi a fost dus la spital, având nevoie de nişte copci. Tot acolo a ajuns şi Floarea N. Tolea Ciumac şi soţia lui au fost duşi la audieri la Secţia 4 Poliţie Piteşti.

Condamnat pentru fapte cu violenţă

Fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Tolea Ciumac a fost reţinut, în iulie 2016, de politiştii ilfoveni sub acuzaţia de viol şi tâlhărie. Era acuzat că ar fi luat cu maşina o tânără de pe Drumul National 1, pe care ar fi violat-o şi apoi i-ar fi sustras suma de 400 de lei.
În martie 2009, Tolea Ciumac a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru un incident care avusese loc în anul 1999 într-un club din Poiana Braşov. Lucra acolo ca bodyguard, când nu i-a permis unui interlop să intre. A urmat o bătaie pe viaţă şi pe moarte în urma căreia un bărbat a rămas paralizat. Ulterior faptei, Tolea a fugit în Spania, acolo unde a fost închis pentru omor, în 2003 fiind adus în România, unde şi-a ispăşit restul de pedeapsă.

(sursa: Curierul)

 

LASA COMENTARIU