Aplicația, prin care orice posesor de autoturism se poate programa online pentru înmatriculare, se extinde.
Încă de săptămâna trecută, anunță Prefectura Argeș, aplicația a fost extinsă de la un ghișeu, cum era inițial, la două ghișee din cele trei cate sunt pe zona de înmatriculari definitive.
Aplicația, pusă în funcțiune din data de 13 februarie, permite înscrierea a 54 persoane / ghișeu / zi. De acum, aplicația va programa zilnic 108 persoane, timpul alocat pentru fiecare dosar fiind optimizat la 7 minute.
Fiind extrem de solicitate, serviciile online ale acestei aplicații au fost extinse de saptamana trecuta si pentru programarea in zona de preschimbări permise, asa incat vom avea pentru on-line deschis un ghiseu din cele trei existente. Vor fi deservite, astfel, 75 de persoane pe zi cu un timp mediu de operare de 5 minute.
”Intentionam ca pe viitor sa introducem toate programarile de la Serviciul de Inmatriculari si Permise in sistem on-line, inclusiv programarea la examenul teoretic in vederea obtinerii permisului de conducere. Acesta din urma activitate o vom implementa in sistem on-line incepand din data de 20 martie”, anunță Prefectura Argeș.

LASA COMENTARIU