Adrian Mutu a devenit tată. Sandra Mutu, soția directorului general de la Dinamo, a născut vineri, prin cezariană, un băiețel de nota 10.

”Briliantul”, 38 de ani, a trăit din nou mari emoții. Emoțiile de a deveni, din nou, tată. S-a petrecut la ora 7.44, vineri!

Micuțul Tiago Adrian are 3.6 kilograme și 53 cm, după cum a dezvăluit fericitul tată, pe un site de socializare.

Tiago e nume de sfânt, traducerea în portugheză a apostolului Iacov.

Tiago (Iacov) este un nume biblic, care provine de la cuvânt ebraic ce înseamnă „călcâi” sau „tras de picior”, după istoria nașterii patriarhului Iacov.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba. Evenimentul a avut loc pe o plajă, acolo unde Sandra a fost dusă de fotbalist pentru a cina. Căsătoria religioasă a avut loc de Valentines Day, în acest an.

În 2001, Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario (14 ani). Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Separat de dominicancă din 2014, divorțul oficial s-a pronunțat abia în această iarnă. Au doi copii împreună, Adriana Lea (11 ani), şi Maya Vega (9 ani).

LASA COMENTARIU