Denisa Răducu, aşa cum o cheamă pe îndrăgita cântăreaţă de manele şi muzică de petrecere, este devastată după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă, în stadiu terminal. Chiar dacă a fost internată la un spital din Capitală, medicii au luat în cele din urmă decizia de a o externa, recomandându-i să evite orice i-ar putea cauza stres, pentru a nu se stinge din viaţă mai rapid.

UPDATE: În urmă cu câteva momente o persoană apropiată vedetei a spus că Denisa Manelista are ciroză hepatică şi din păcate, nu se mai poate face nimic. Medicii de la Viena au trimis-o acasă şi i-au zis că este o chestiune de zile. Acum aşteaptă un miracol. Şi-a făcut două injecţii de 30.000 de euro, dar se pare că şansele sunt slabe ca starea ei să se îmbunătăţească.

Familia Denisei Manelista a fost lovită crunt de vestea că tânăra suferă de ceva atât de cumplit, iar, după externarea ei, cei dragi au ţinut cont cu sfinţenie de recomandările medicilor, aşa că i-au chemat un psiholog acasă, să o ajute.

Însă, felul în care au decurs lucrurile, precum şi rapiditatea cu care s-au agravat, au distrus-o psihic pe cântăreaţă, mai ales că medicii i-au mărturisit că nu mai are mult timp de trăit.

“E devastată! Plânge încontinuu de când a aflat, nu se poate linişti deloc, deşi nu ar trebui să se streseze atât de rău, fiindcă asta îi apropie sfârşitul… E dărâmată de durere fiindcă a înţeles complet gravitatea situaţiei. I-am adus un psiholog care vine zilnic la ea acasă, au şedinţe care să o ajute să reziste psihic. Nu ai cum să gândeşti altfel atunci când ştii că nu mai ai mult de trăit, are doar 27 de ani…”, au mărturisit cei din familie pentru CANCAN.ro.

Ceea ce părea a fi iniţial doar un zvon, s-a dovedit a fi într-adevăr o veste reală şi cumplită. Fanii cântăreţei au implorat-o să le dea un semn de viaţă pe conturile ei de pe reţelele sociale, însă nu a venit niciun răspuns.

La scurt timp s-a aflat că Denisa este internată într-un spital din Capitală, însă starea ei este tot mai gravă.

O mulţime de colegi, admiratori, apropiaţi, dar şi oameni care nu ascultă stilul muzical abordat de Denisa, însă au fost şocaţi că o tânără atât de plină de viaţă poate suferi de ceva atât de grav, au transmis sute de mesaje de încurajare pentru cea căreia medicii nu i-au mai dat nicio şansă de vindecare. (vezi AICI primele cuvinte rostite de Denisa la spital, consemnate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

LASA COMENTARIU