Spre finalul anului trecut, Ionuț Ștefănescu şi soţia sa Ana, mezina lui Dan Săndulescu, au încheiat procedurile de divorţ şi s-au separat, după doar doi ani de căsnicie. În toate fotografiile în care apar împreună Ana e toată un zâmbet, iar ultima postare, care îi înfăţişează pe cei doi la o petrecere, datează din mai 2016. Conform ultimelor zvonuri, Ionuț Ștefănescu este deja într-o nouă relaţie. În perioada sărbătorilor de iarnă, proaspătul burlac apare doar alături de fiica sa din prima căsnicie, familie şi prieteni.

Relaţia lor a fost una pasională şi a început încă de când Ionuţ Ştefănescu era căsătorit cu Ana-Maria Nicolescu, fiica cea mică a lui Constantin Nicolescu, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Primul divorţ l-a avut în anul 2009, când s-a rupt de familia Nicolescu şi a trecut într-o altă familie cunoscută în oraş, cea a lui Dan Săndulescu, patronul Hotelului Euro şi al Euro Petrol.

Odată cu divorţul de fiica lui Nicolescu, Ionuț Ștefănescu a ieşit şi din afacerea în care deţinea o parte din acţiuni, Trustul de Construcţii Civile şi Industriale, şi a iniţiat o nouă afacere. În 2011, a pus bazele firmei de transport şi construcţii Mammouth Dynamic, iar din 2013 este manager pe partea de transport la societatea Corandra SRL, o societate farmaceutică, după cum se arată pe profilul său de Linkedin.

S: Saptamanalul Ancheta

LASA COMENTARIU