Scandal mare ieri, la Albota, unde o femeie a fost dusă la Poliție fiind acuzată că a încălcat un ordin de restricție obținut de iubitul ei.

Cornelia Mincă a legat o poveste de dragoste cu un cetățean belgian – David Jose Guy, în anul 2015, poveste care părea să o scape de necazuri și de nevoi, mai ales că argeșeanca are 3 copii cu probleme medicale. Primul pas greșit pare să fi fost, însă, faptul că a uitat să îi spună și bărbatului – când se aflau în afara granițelor țării – de existența minorilor și acesta s-a trezit, odată adus în România pentru însurătoare, cu ditamai familionul pe cap. A acceptat cu chiu cu vai situația și, după ce au cumpărat inițial o casă bătrânescă în Albota, s-au mobilizat să-și construiască o locuință proprie.

Relația din povești n-a mai fost ca în povești în ultima perioadă, bărbatul acuzând în muierea îl bate constant, în vreme ce femeia a povestit azi polițiștilor și presei că acesta o obliga să îi facă sex oral. Ca la balamuc, cu alte cuvinte!

Cert este că belgianul a fost mai iute de picior și s-a adresat instanțelor obținând ordin de restricție împotriva femeii. Judecătoria Pitești a aprobat săptămâna trecută, ep data de 12 iulie, cererea bărbatului, emițând următoarea hotărâre:

“ Admite cererea formulată. Interzice pârâtei pe o perioadă de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri, să se apropie de reclamant la o distanţă mai mică de 200 m si sa îl contacteze pe acesta in orice mod, inclusiv telefonic si prin corespondenta, sau în orice alt mod cu reclamantul.”

Cum nu mai avea voie să se apropie de el, iar iubitul deține actele asupra locuinței comune, azi dimineață, polițiștii din Albota s-au dus peste femeie, constatând că a încălcat dispozițiie judecătorilor: “Păi unde să plec din casă? Că am făcut-o împreună… A pus și el, am pus și eu bani! Unde să plec, când am trei copii cu handicap? Știam de ordinul de restricție, că am fost la instanță… Dar eu unde să plec?”, ne-a povestit Cornelia Mincă aflată în aceste momente la Poliția Albota.

Bărbatul, pe de altă parte, nici nu vrea să audă de situația ingrată a iubitei române, declarându-se sătul să încaseze batăi de la aceasta și fiind hotărât să aplice ordinul de resticție în litera lui. Cu alte cuvinte, treburile au rămas încă neterminate între cei doi amorezi!

LASA COMENTARIU