Daca ati urmarit recent stirile si emisiunile de cancan, ati aflat cu siguranta si despre amantlacul in care s-a implicat celebrul Ilie Nastase si scandalul pe care il face a sa actuala sotie, Brigitte Sfat, pe la mai toate televiziunile din Romania, pe strada si oriunde i se ofera ocazia. Astazi venim cu o stire bomba: amanta lui Ilie este din Pitesti!

Cici, pe al sau nume adevarat Cecilia Dumitru, este o “respectabila” femeie de afaceri din Pitesti, in varsta de 40 de ani. Locuieste in Bucuresti de ceva vreme, unde are si o mica afacere cu mobila. Doamna divortata, cu 2 copii, a fost casatorita in trecut cu un barbat din Campulung, de care s-a despartit, insa, din cauza infidelitatilor. Infidelitati care, pare-se, ca nu au inceput fix atunci cand l-a cunoscut pe numitul Ilie Nastase…cecilia_dumitru

L-a intalnit pe fostul tenismen in Bucuresti, in urma cu cativa ani, si l-a rugat sa ii dea cateva lectii particulare de tenis. El casatorit, nu mai oferea lectii de tenis, ea la fel de maritata si cu doi copii. A facut o exceptie pentru Cici, i-a lasat numarul sau de telefon si, astfel, a inceput o poveste ce dateaza de mai bine de doi ani, dupa cum afirma gurile rele. Si Brigitte Sfat.

Implicata, mai nou, intr-un adevarat scandal mediatic, blonda Cici s-a vazut nevoita sa se apere si declara cu vehementa ca totul este o confuzie si ca nu ea este persoana pe care Brigitte o acuza ca ar vrea sa ii fure barbatul. Toate astea in conditiile in care ea insasi a fost surprinsa in lenjerie intima pe balcon, in timp ce il petrecea cu privirea pe numitul Ilie Nastase, care iesea discret din a ei locuinta.

Recent, a aparut in scena si o boala cu transmitere sexuala, asa ca lucrurile devin din ce in ce mai complicate! Suntem curiosi cum va scapa Ilie din toata situatia si cati bani (ori masini, bijuterii, posete de firma) va mai primi a sa nevasta pentru spalarea in public a rufelor murdare ale familiei.

(Sursa: Ziarul de Arges)

 

 

 

LASA COMENTARIU