Domnisoara Alexandra Corina Bogaciu, nepotica primarului Florin Pandele, a ajuns in Camera Deputatilor, fiind prima pe listele PSD Ilfov.
Ce o recomanda? Sa ne mai uitam o data la poza asta:

Inteligenta, evident!
Domnisoara cu pereti “Barbie style” a mostenit gustul pentru decoratiuni interioare de la Florin Pandele si Gabi Firea. Desavarsit! Tot ea si este incarnarea sloganului “indrazneste sa crezi!”. Este visul oricarei fete din tara asta:
-a avut nota 10 la Bacalaureat si a crezut in ea!
Bine, vorbim de nota la Educatie Fizica, pentru ca la Limba Română a avut: 7 oral si 5,35 scris.Dar a indraznit, a crezut, iar acum spera sa comunice cu noi chiar in limba română!
-provine dintr-o familie modesta. A luat-o de jos, ca orice membru PSD.
In cazul ei, “de jos” inseamna” ca tatal sau este finul lui Pandele, consilier in Voluntari si fost Viceprimar. A reusit si un record, conform Psy News: sa fie despagubit cu 860 000 de Euro pentru o parcela de 600 de metri patrati. Deh, cand lucrezi la Primarie…
-Alexandra Corina Bogaciu a muncit pentru fiecare caramida!
La varsta de 21 de ani, dintr-un salariu de 500 de lei, primit ca angajata la o firma a tatalui, ea si-a cumparat o casa de sute de mii de Euro, in Voluntari!
Cati dintre voi ati putea sa faceti asta? Nici Harry Potter nu ar reusi! Nu i-ar ajunge banii nici pentru mancare, daramite pentru ditamai casa.
Asa ca, daca va intrebati: ce calitati are fata asta de a ajuns Deputat PSD, va mai aratam o data poza:

Bine ai venit in Parlament, Corina! Era nevoie de sange proaspat!
N-ati votat? Atunci ssssst! Continuati sa postati pisici patru ani! Nu aveti dreptul sa va plangeti.

PS: Nu ii mai cautati degeaba profilul de facebook. Si-a sters pozele. Acestea sunt din Click.

(Sursa: www.cronicipebune.ro)

LASA COMENTARIU