Un barbat din Mioveni, Arges, s-a autoincendiat de suparare ca a fost parasit de iubita lui.

Chiar joi dimineata femeia il reclamase la politie ca e violent si a decis sa plece de acasa. Barbatul de 34 de ani a suferit arsuri pe un sfert din suprafata corpului si ar putea fi dus cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Capitala.

Barbatul a sunat singur la 112 si a anuntat ca daca iubita nu se intoarce urgent acasa, isi va face singur rau. Politistii au pornit in viteza catre casa lui si au ajuns la timp.

Agent: Ajunsi la fata locului acestia au constatat ca apelantul avea un comportament reclacitrant, acesta si-a turnat o substanta inflamabila si si-a dat foc. Echipajul a intervenit prompt si a stins focul care ii punea in pericol viata apelantului cu propriile geci aflate in dotare”.

Barbatul a primit ingrijiri la spitalul din Mioveni, unde medicii l-au sedat si intubat.

Medic: “In momentul acesta ne ocupam de stabilizarea lui si tratamentul primar al arsurilor, am obtinut un aviz de transfer de la Bucuresti, incercam un transfer aerian”

Localnicii nu-l cunosc prea bine pe barbat, pentru ca traia izolat, la marginea orasului. Politistii spun insa ca era scandalagiu din fire.

Localnica: “Am inteles ca l-a parasit iubita si de suparare si-a dat foc”.

Barbatul are arsuri pe fata, maini si abdomen. De asemenea, ii sunt afectate si caile respiratorii, spun medicii.

LASA COMENTARIU