Asociaţia “Creştem România Împreună”, în parteneriat cu Primăria Mioveni, Ocolul Silvic “Codrii Verzi”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş şi SC S.Ed.C Mioveni SRL, a organizat, în acest weekend, tradiţionala acţiune de voluntariat pentru împădurirea terenurilor degradate.

Anul acesta, împădurirea s-a făcut, sâmbătă, 1 aprilie, pe dealul de la limita dintre Racoviţa şi Conţeşti.   “Elevi, profesori, pădurari, angajaţi ai Consiliului Local Mioveni, au plantat, sâmbăta aceasta, aproximativ 2000 de puieţi într-o zonă unde au loc alunecări de teren, în cartierul Racoviţa din Mioveni (zona Islaz – Valea Ciorii).

Anul trecut, în zonă au fost plantaţi peste 6000 de puieţi. Felicit organizatorii pentru această iniţiativă şi le mulţumesc tuturor celor care au participat”, spune primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Sloganul asociaţiei “Creştem România Împreună” pentru acţiunea de împădurire este “Plantăm pentru că este civic. Plantăm pentru că este necesar. Plantăm pentru că putem. Şi vrem să demonstrăm că împreună suntem o forţă”.

LASA COMENTARIU