La Palatul Copiilor Piteşti a fost iniţiat şi organizat de către profesoara Daniela Georgescu un proiect educaţional de voluntariat şi caritate „An Nou, cu bucurii!“, cuprins în Planul anual de acţiune SNAC, pentru anul şcolar 2016-2017, la nivelul instituţiei.  Scopul proiectului a fost de promovare, conştientizare şi consolidarea importanţei voluntariatului – să învăţăm ce înseamnă spiritul de echipă, ce înseamnă să-ţi ajuţi aproapele, să fii alături de el la bine şi la rău, să învăţăm ce înseamnă responsabilitatea.
80 de cadre didactice din diferite unităţi de învăţământ au fost mai bune, mai darnice şi au reuşit joi, 19 ianuarie 2017, să le facă o surpriză dulce celor 150 de persoane de la Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești.

„Copiii au dovedit şi ei că ştiu ce înseamnă să dăruieşti ceva aproapelui tău şi i-au încântat pe cei de la Centrul de Asistenţă cu un frumos spectacol artistic, cu muzică, cu dansuri, cu ritm şi voie bună. Le-au înseninat şi bucurat sufletele; i-au răsplătit pe micii artişti cu multe aplauze, iar zâmbetul de pe feţele lor a fost pentru noi totul. Le mulţumim tuturor: profesorilor, copiilor dar şi părinţilor, pentru implicare, pentru dărnicie. Proiectul educaţional s-a desfăşurat în parteneriat cu ISJ Argeş, cu instituţii de învăţământ din Municipiul Piteşti şi Judeţul Argeş şi Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești. Am împărţit puţină bucurie unor oameni pe care nu îi cunoaştem, dar care ne-au pri-mit cu braţele deschise. A fost o altfel de experienţă pentru multi dintre noi, o zi plină de emoţii despărţindu-ne cu promi-siunea revenirii“, a subliniat doamna profesoară Daniela Georgescu, în calitate de reprezentant în relaţia cu media la nivelul Palatului Copiilor Piteşti.

(Ziar Top)

LASA COMENTARIU