Cancan.ro prezintă dezvăluiri incendiare despre viaţa romanţată a lui Andrei Penescu, fiul cunoscutului Cornel Penescu, fostul patron al echipei de fotbal FC Argeş şi al lanţului de hypermarket-uri PIC.

Andrei Penescu s-a iubit, potrivit surselor CANCAN.RO, cu mai multe domnişoare în acelaşi timp. Una dintre relaţiile mai puţin cunoscute ale acestuia, pe care o dezvăluim astăzi, este cu o anume Andreea Păun.
În timpul relației cu Andreea Păun, Penescu Jr. mai avea o relaţie, cu o frumoasă blondă din Piteşti.
Sursele Cancan.ro susţin că Andrei Penescu ar fi fost violent cu Andreea Păun, aceasta fiind şi una dintre cauzele despărţirii lor. Gurile rele susţin că o altă cauză, şi cea mai importantă, ar fi că familia Penescu şi-a pierdut averea imensă pe care a avut-o.

Înșelată de Andrei Penescu, tânăra s-a reorientat rapid. În prezent se iubeşte cu un alt tânăr cu bani, poreclit “Dalmaţianul”, în vârstă de 25 de ani. Actualul iubit face parte dintr-o familie de milionari din Slatina şi face senzaţie în Capitală cu super-maşinile sale: un Porsche 911 şi un Bentley.

Familia Penescu a pierdut uriaşa avere de 170 de milioane de euro

Averea familiei Penescu era estimată, în 2009, la circa 170 de milioane de euro. Din nefericire, afacerile dezvoltate de Cornel Penescu au început încet-încet să intre în colaps. Cu capul familiei în închisoare, lanţul de hypermarket-uri PIC a intrat în faliment, iar familia a ajuns să trăiască dintr-o singură afacere, cea de taximetrie, gândită tot de Penescu Sr. Acesta i-ar fi spus fiului său, Andrei, să cumpere 20-30 de maşini de taxi, iar acestea asigură familiei Penescu un trai decent, dar departe de luxul de odinioară.

LASA COMENTARIU