Stela este fiica Floarei Visan Ciobotea, sora Patriarhului Daniel, al carui nume este Dan Ilie Ciobotea. Acum cativa ani, Stela, care are un handicap sever, a sustinut ca, de fapt, este fiica nelegitima a Patriarhului Daniel, nascuta in 1978, intr-o perioada in care viitorul conducator al Bisericii Ortodoxe Romane era profesor de teologie.

Fiica nelegitima a Patriarhului Daniel, data in judecata de familie!

Stela a plecat din casa parinteasca si s-a maritat cu Costel Ispas, un tanar din judetul Arges, cei doi mutandu-se in satul acestuia, Cotesti. Ei au facut nunta, nasii lor fiind nimeni altii decat Printul Paul Lambrino si sotia acestuia, printesa Lia. Stela a nascut o fetita, apoi a urmat o perioada tulbure. Mai intai, s-a judecat cu familia, care dorea sa-i puna un curator, avand in vedere handicapul ei. “Familia mea m-a dat in judecata, dorind sa o puna pe sora cea mica curator pentru mine, pe motiv ca as fi nebuna. Din luna a saptea de sarcina au inceput sa ma tot cheme in judecata pe acest motiv, insa scopul lor este altul. Vor sa puna mana pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lasat mie tot ceea ce are. Stiu ca si casele din Bucuresti sunt, in proportie de 80%, pe numele meu”, declara Stela in presa argeseana.

Floarea Visan Ciobotea, sora Patriarhului si mama Stelutei, a negat in tot acest timp ipoteza ca fiica sa ar fi, de fapt, a Patriarhului si sustine ca tanara este influentata de diverse persoane din jurul ei.

Patriahul Daniel a avut grija de nepoata care sustine ca ii este fiica

„Se stia de mult ca sunt fata lui… inca de pe vremea lui Ceausescu. In plus, ce motiv ar fi avut Patriarhul sa aiba atata grija de mine? De cand eram mica ma vizita, il vizitam, imi cumpara tot felul de lucruri… De cele mai multe ori imi lua carti, dar imi aducea si tot felul de suveniruri sau chiar bijuterii din strainatate, atunci cand pleca”, declara Stela in urma cu cativa ani.

Ulterior, au aparut problemele cu sotul ei, care ar fi batut-o crunt. Stela l-a dat in judecata, in 2014, dupa ce a fost internata din cauza loviturilor incasate, dar acesta a convins-o sa-si schimbe declaratiile. Ea a sustinut ca a alunecat pe gresia din baie si ca sotul nu a atins-o, pierzand astfel procesul. Se pare, insa, ca bataile au continuat, iar nepoata Patriarhului Daniel a ajuns la capatul rabdarii. Recent, ea a intentat divort de Costel Ispas, procesul urmand sa se desfasoare la Judecatoria Campulung.

(Sursa: WOWBiz)

 

 

LASA COMENTARIU