SCM Pitești a devenit FC Argeș. Primarul Piteștiului a făcut anunțul oficial. Echipa de fotbal SCM Pitești a devenit de joi, în mod oficial, FC Argeș, anunță site-ul clubului nou-promovat în liga a doua.

Consiliul Local Pitești, întrunit în ședință extraordinară, a cedat brandul FC Argeș către clubul finanțat de autoritățile locale, precizează sursa menționată. Săptămâna trecută, Municipalitatea a cumpărat cu 660.000 lei brandul FC Argeș și a anunțat încă de pe atunci că acesta va fi cedat echipei SCM Pitești, care din acest sezon competițional va evolua în liga secundă cu denumirea de FC Argeș.

”Dragi piteșteni, iubitori ai sportului și ai fotbalului, ai echipei FC Argeș. Am marea bucurie să vă anunț că astăzi marcăm reapariția FC Argeș Pitești, clubul fanion al sportului argeșean. Consiliul Local a achiziționat brandul FC Argeș, iar astăzi Consiliul Local a transmis brandul către SCM Pitești, care de astăzi a devenit FC Argeș. Echipa de fotbal FC Argeș va evolua în sezonul 2017-2018 în Liga a doua, dar vom face toate eforturile ca ea să revină cât mai curând pe prima scenă fotbalistică a țării. Așadar, legenda continuă! Va așteptăm în număr cât mai mare la stadion!”, este mesajul transmis de Cornel Ionică pe Facebook.

Clubul FC Argeș a fost fondat în 1953 și are în palmares două titluri de campion, în 1972 și 1979, iar de-a lungul timpului a format fotbaliști de mare valoare în fotbalul românesc, precum Nicolae Dobrin, Adrian Mutu, Nicolae Dică, Dănuț Coman, Constantin Barbu, Constantin Gâlcă, Marin Radu, Bogdan Vintilă, Adrian Neaga, Constantin Cârstea, Cristian Tănase, Valentin Năstase, Constantin Stancu, Marin Radu etc.

LASA COMENTARIU