Dezvăluire surprinzătoare în cazul plângerilor formulate de Cristian Cioacă în încercarea de a scăpa de închisoare. Parchetul militar de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti neagă că s-ar fi depus vreo plângere împotriva procurorului de caz.

În urmă cu câteva zile au apărut informaţii potrivit cărora Cristian Cioacă ar fi formulat plângeri împotriva unui poliţist implicat în ancheta din dosarul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, precum şi împotriva procurorului de caz.

Fostul poliţist, condamnat pentru uciderea Elodiei, acuză că în anchetă s-a folosit un dispozitiv de depistare a urmelor de sânge neomologat. Încă două plângeri ale lui Cristian Cioacă se află la Parchetul Curţii Militare de Apel, fostul poliţist neavând încă un răspuns legat de felul în care au evoluat lucrurile după depunerea sesizărilor.

Controversele despre dispariţia Elodiei continuă şi la opt ani de când principalul bănuit, iar mai apoi învinuit şi condamnat pentru moartea acesteia a fost soţul ei, Cristian Cioacă.

Mama fostului poliţist Cioacă, condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei, susţine ipoteza că fosta lui soţie, al cărei cadavru nu a fost găsit nici până astăzi, ar fi de fapt dispărută şi ar fi vrut să se răzbune pe Cioacă. Ea şi-a adus aminte de un episod petrecut în ziua în care a văzut-o pentru ultima dată pe Elodia, fosta soţie a poliţistului. “L-a adus pe copil aici, zicea că s-au certat şi că ar vrea să bage divorţ. Dar de ce l-a adus aici pe fugă? Ei nu vroiau să se certe în prezenţa, copilului. Şi eu, dacă un pic plâng plânge şi el”, spunea mama lui Cristian Cioacă.

“Eu cred că este dispărută şi se răzbună, este vie. Vrea să-l distrugă pe Cristi şi pe noi, ceilalţi din familia sa. Am avut o relaţie bună cu Elodia, eu vedeam că ei se înţeleg bine, dar în ultimul timp, ea îi spunea lui să divorţeze dacă nu îi convenea ceva. Eu am simţit ceva după plecările pe care le avea ea. Lui nu i-am spus, pentru că nu a ascultat niciodată, nu m-am băgat totuşi. Noi nu am vrut-o de la început din cauza vârstei şi a funcţiei pe care o avea, noi ne gândeam că vor exista discuţii. Imediat după căsătorie, Elodia a început să îi reproşeze fiului meu că ea aduce mai mulţi bani în casă. Mie fiul meu nu îmi aducea nimic, probabil ca să nu îi reproşeze ea. Când s-au cunoscut, fiul meu avea un salariu, noi eram nişte oameni normali”, şi-a mai adus aminte Florica Cioacă.

LASA COMENTARIU