Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare sau CERN, poate provoca o catastrofă mondială prin experimentele pe care le efectuează.

Această afirmație este susținută de mai mulți cercetători care consideră că experimentele au dus la modificări puternice ale câmpului magnetic care pot avea drept consecință căderea mai multor asteroizi pe suprafața terestră.

Pe site-ul ScienceInfo.fr a fost publicat un articol despre dispariția misterioasă a unui fizician care lucra la un experiment legat de producerea unor găuri negre. Cei care au anchetat acest caz au spus că fizicianul a fost aspirat de o gaură neagră cuantică, numită și mini gaură neagră, inițiată de acceleratorul de la CERN.

Particulele care circulă în acest generator au o viteză apropiată cu cea a luminii. Cu toate că cei de la CERN au dat asigurări că nu se pot întâmpla astfel de situații, inevitabilul s-a produs. Acest caz a fost ținut departe de ochii presei însă, opinia publică a aflat de caz, care au dus la multe temeri cu privire la experimentele secrete care sunt realizate și consecințele pe care le pot avea asupra umanității.

CERN-ul mai este numit uzina de crearea a găurilor negre, pentru că specialiștii consideră că numai astfel pot accede în universuri paralele.

Stephen Hawking, celebrul fizician englez, a fost primul savant care a atras atenția asupra unor experimente care sunt extrem de periculoase pentru planetă și implicit pentru populație.

Curtea Constituțională de la Karlsruhe a emis un document în care își exprimă temerile cu privire la siguranța planetei ca urmare a unor astfel de experimente și îndeamnă la prudență.

Reprezentanții CERN au dat fel de fel de declarații în care susțin că aceste experimente sunt transparente și nu prezintă un pericol pentru omenire. Ceea ce rămâne neelucidat este dispariția fizicianului și încercarea de a mușamaliza acest caz.

LASA COMENTARIU